Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Pătură Light Sleep New, roz, 150 x 200 cm Pătură Light Sleep New, roz, 150 x 200 cm
 Pătură mătăsoasă din pluş, cu care va fi o bucurie să vă acoperiţi. Această pătură din pluş este fabricată din microfibre şi, datorită proprietăţilor excelente de termoreglare, este un companion ideal atunci când vremea este rece. Încălzeşte plăcut şi este extraordinar de moale şi de plăcută la atingere. Datorită materialului său este adecvată şi pentru alergici. Se usucă rapid şi nu se şifonează.   Pătura Light Sleep New este multifuncţională. Nu numai că vă va încălzi plăcut în casă, vara o puteţi lua la iarbă verde sau la picnic. Vă puteţi înveli cu ea în faţa televizorului sau o puteţi întinde pe canapea când vă vin musafirii.
4,5 60
53

Pătură Light Sleep New, roz, 150 x 200 cm

Pătură Light Sleep New, roz, 150 x 200 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescrierePătură mătăsoasă din pluş, cu care va fi o bucurie să vă acoperiţi. Această pătură din pluş este fabricată din microfibre şi, datorită proprietăţilor excelente de termoreglare, este un companion ideal atunci când vremea este rece. Încălzeşte plăcut şi este extraordinar de moale şi de plăcută la atingere. Datorită materialului său este adecvată şi pentru alergici. Se usucă rapid şi nu se şifonează.
 
Pătura Light Sleep New este multifuncţională. Nu numai că vă va încălzi plăcut în casă, vara o puteţi lua la iarbă verde sau la picnic. Vă puteţi înveli cu ea în faţa televizorului sau o puteţi întinde pe canapea când vă vin musafirii.

Parametri şi specificaţii

Culoare: roz
Dimensiuni: 150 x 200 cm
Greutate: 360 g/m2
Material: 100% poliester
Spălare recomandată: 30 °C

Codul de catalog:

 202049
Distribuie

Review-uri

4,5 (60 review-uri)
98 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide