Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Purificator de aer Concept CA1010 Perfect Air Smart, alb Purificator de aer Concept CA1010 Perfect Air Smart, alb
  Purificatorul de aer Smart Concept CA1010 va ajuta la eliminarea poluanților care sunt generați în casă sau care pătrund din mediul exterior. Are 3 viteze de purificare a aerului cu flux de aer de 130 m3/h. Este silențios, ușor de transportat și potrivit pentru încăperi de până la 20 m2. Designul modern este accentuat de o lumină de fundal LED atractivă cu tranziție automată a culorilor sau de opțiunea de a vă fixa culoarea preferată. Puteți controla purificatorul cu ajutorul panoului tactil de pe corpul aparatului sau prin intermediul aplicației mobile Concept Home. Puteți să-l porniți sau să-l opriți de la distanță, să verificați starea actuală a aerului din încăpere sau să reglați viteza de curățare. De asemenea, puteți crea un program săptămânal în aplicație pentru a alege zilele și orele specifice în care doriți ca dispozitivul de purificare să funcționeze. Dispozitivul are trei trepte de filtrare a aerului: Filtrul de carbon absoarbe gazele, fumul și alte gaze și vapori urât mirositoare de diferite origini, cum ar fi formaldehida, benzenul și fumul de țigară. Filtrul HEPA 13 captează particule cu dimensiuni de 0,1 micrometri cu o eficiență de 99,9% (praf, polen, fum, bacterii, viruși, alergeni, spori de mucegai etc.). Ionizatorul crește cantitatea de ioni încărcați negativ din aer, care îmbunătățesc calitatea generală a aerului.
0,0 0
639

Purificator de aer Concept CA1010 Perfect Air Smart, alb

Transport gratuit
Purificator de aer Concept CA1010 Perfect Air Smart, alb Purificator de aer Concept CA1010 Perfect Air Smart, alb Purificator de aer Concept CA1010 Perfect Air Smart, alb Purificator de aer Concept CA1010 Perfect Air Smart, alb Purificator de aer Concept CA1010 Perfect Air Smart, alb Purificator de aer Concept CA1010 Perfect Air Smart, alb Purificator de aer Concept CA1010 Perfect Air Smart, alb Purificator de aer Concept CA1010 Perfect Air Smart, alb Purificator de aer Concept CA1010 Perfect Air Smart, alb Purificator de aer Concept CA1010 Perfect Air Smart, alb Purificator de aer Concept CA1010 Perfect Air Smart, alb Purificator de aer Concept CA1010 Perfect Air Smart, alb

Purificator de aer Concept CA1010 Perfect Air Smart, alb

638,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 638,99 lei
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: luni 22. 04. 2024
Cumpărând obţineţi 153 Norocei

Descriere

Purificatorul de aer Smart Concept CA1010 va ajuta la eliminarea poluanților care sunt generați în casă sau care pătrund din mediul exterior. Are 3 viteze de purificare a aerului cu flux de aer de 130 m3/h.

Este silențios, ușor de transportat și potrivit pentru încăperi de până la 20 m2. Designul modern este accentuat de o lumină de fundal LED atractivă cu tranziție automată a culorilor sau de opțiunea de a vă fixa culoarea preferată.

Puteți controla purificatorul cu ajutorul panoului tactil de pe corpul aparatului sau prin intermediul aplicației mobile Concept Home. Puteți să-l porniți sau să-l opriți de la distanță, să verificați starea actuală a aerului din încăpere sau să reglați viteza de curățare. De asemenea, puteți crea un program săptămânal în aplicație pentru a alege zilele și orele specifice în care doriți ca dispozitivul de purificare să funcționeze.

Dispozitivul are trei trepte de filtrare a aerului:

Filtrul de carbon absoarbe gazele, fumul și alte gaze și vapori urât mirositoare de diferite origini, cum ar fi formaldehida, benzenul și fumul de țigară.

Filtrul HEPA 13 captează particule cu dimensiuni de 0,1 micrometri cu o eficiență de 99,9% (praf, polen, fum, bacterii, viruși, alergeni, spori de mucegai etc.).

Ionizatorul crește cantitatea de ioni încărcați negativ din aer, care îmbunătățesc calitatea generală a aerului.

Parametri şi specificaţii

Consum de energie: 35 W
Culoare: alb
Diametru: 22 cm
Greutate: 2,69 kg
Înălţime: 45,8 cm
Lungime cablu de alimentare: 1,8 m
Zgomot: 50 dB

Codul de catalog:

 805155
Distribuie
concept

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide