Recipient de sticlă 4Home pentru alimente cu capac Bamboo, 950 ml Recipient de sticlă 4Home pentru alimente cu capac Bamboo, 950 ml
 Doză de sticlă cu capac de bambus, pentru o bucătărie frumoasă și aranjată. Datorită capacului de plastic cu garnitură de silicon, va menține alimentele proaspete pe o durată mai lungă, le va păstra aromele, nu vor umezi nici nu se vor usca, și în plus va proteja alimentele față de insecte nedorite. Un design simplu și elegant va asigura stil unic în bucătărie, datorită cărui gătitul va fi o bucurie. În plus veți la curent cu stocurile din bucătărie și vă puteți aproviziona din timp. Recipientele Bamboo sunt potrivite pentru păstrarea de paste, cafea, ceai, făină, zahăr și sare, sau pentru biscuiți sau dulciuri. Pur și simplu își vor găsi loc în bucătărie, depinde de fantezia dvs. Avantaje: aspectul elegant și simplu etanș perfect capac natural din bambus sticlă borosilicată de calitate (rezistență la temperaturi ridicate și cele joase, rezistență la deteriorare mecanică, rezistență la contact cu chimicale) utilizare universală întreținere ușoară (în afară de capac pot fi spălate în mașina de spălat vase)
4,5 210
37

Recipient de sticlă 4Home pentru alimente cu capac Bamboo, 950 ml

reducere -29%
Recipient de sticlă 4Home pentru alimente cu capac Bamboo, 950 ml Recipient de sticlă 4Home pentru alimente cu capac Bamboo, 950 ml Recipient de sticlă 4Home pentru alimente cu capac Bamboo, 950 ml Recipient de sticlă 4Home pentru alimente cu capac Bamboo, 950 ml Recipient de sticlă 4Home pentru alimente cu capac Bamboo, 950 ml Recipient de sticlă 4Home pentru alimente cu capac Bamboo, 950 ml Recipient de sticlă 4Home pentru alimente cu capac Bamboo, 950 ml
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 121 clienţi

Recipient de sticlă 4Home pentru alimente cu capac Bamboo, 950 ml

210 review-uri
Iniţial: 51,99 lei | Reducere: 15,00 lei 36,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: joi 23. 09. 2021  
Cumpărând obţineţi 17 Norocei

DescriereDoză de sticlă cu capac de bambus, pentru o bucătărie frumoasă și aranjată. Datorită capacului de plastic cu garnitură de silicon, va menține alimentele proaspete pe o durată mai lungă, le va păstra aromele, nu vor umezi nici nu se vor usca, și în plus va proteja alimentele față de insecte nedorite. Un design simplu și elegant va asigura stil unic în bucătărie, datorită cărui gătitul va fi o bucurie. În plus veți la curent cu stocurile din bucătărie și vă puteți aproviziona din timp.

Recipientele Bamboo sunt potrivite pentru păstrarea de paste, cafea, ceai, făină, zahăr și sare, sau pentru biscuiți sau dulciuri. Pur și simplu își vor găsi loc în bucătărie, depinde de fantezia dvs.

Avantaje:

 • aspectul elegant și simplu
 • etanș perfect
 • capac natural din bambus
 • sticlă borosilicată de calitate (rezistență la temperaturi ridicate și cele joase, rezistență la deteriorare mecanică, rezistență la contact cu chimicale)
 • utilizare universală
 • întreținere ușoară (în afară de capac pot fi spălate în mașina de spălat vase)

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 10 cm
Culoare: pur
Greutate: 0,33 kg
Înălţime: 15 cm
Lăţime: 10 cm
Maşina de spălat: Da
Material: sticlă + lemn
Volum: 950 ml

Codul de catalog:

 115071
Distribuie
a4home

Review-uri

4,5 (210 review-uri)
100 % clienţii recomandă
9 recenzii

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide