Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Ren de Crăciun Scraft, 18 x 58 x 18 cm Ren de Crăciun Scraft, 18 x 58 x 18 cm
 Acest ren fermecător din țesătură este un partener neînsuflețit minunat pentru casa dvs., mai ales în timpul sărbătorilor de Crăciun. Aspectul său jucăuș va atrage instantaneu pe toată lumea în atmosfera festivă și confortabilă. Îmbrăcat în haine călduroase de iarnă, cu o eșarfă în jurul gâtului și o căciulă călduroasă și ascuțită pe cap, dă impresia că tocmai a sosit la dvs. din nordul înghețat. Zâmbetul său larg și ochii săi răutăcioși ne spun că vrea să transmită buna dispoziție și bucuria sa. Picioarele sale lungi și subțiri și cizmele sale robuste și călduroase îi dau un aspect comic, care este garantat să pună un zâmbet pe fața oricui îl vede. Renul, un animal asociat cu iarna nordică, aduce în acest design nu doar valoare estetică, ci și un tovarăș vesel în interiorul dvs. Acesta va înveseli pe toată lumea, inclusiv oaspeții și vizitatorii, cu aspectul său irezistibil și umorul său contagios.
4,0 10
75

Ren de Crăciun Scraft, 18 x 58 x 18 cm

reducere -30%
Ren de Crăciun Scraft, 18 x 58 x 18 cm
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 102 clienţi

Ren de Crăciun Scraft, 18 x 58 x 18 cm

10 review-uri
Iniţial: 106,99 lei | Reducere: 32,00 lei 74,99 lei  inclusiv TVA La acest produs garantăm
livrarea până la Crăciun
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 74,99 lei
Disponibilitate: În stoc mai mult de 6 buc
La dumneavoastră: poimâine
Cumpărând obţineţi 29 Norocei

DescriereAcest ren fermecător din țesătură este un partener neînsuflețit minunat pentru casa dvs., mai ales în timpul sărbătorilor de Crăciun. Aspectul său jucăuș va atrage instantaneu pe toată lumea în atmosfera festivă și confortabilă.

Îmbrăcat în haine călduroase de iarnă, cu o eșarfă în jurul gâtului și o căciulă călduroasă și ascuțită pe cap, dă impresia că tocmai a sosit la dvs. din nordul înghețat. Zâmbetul său larg și ochii săi răutăcioși ne spun că vrea să transmită buna dispoziție și bucuria sa. Picioarele sale lungi și subțiri și cizmele sale robuste și călduroase îi dau un aspect comic, care este garantat să pună un zâmbet pe fața oricui îl vede.

Renul, un animal asociat cu iarna nordică, aduce în acest design nu doar valoare estetică, ci și un tovarăș vesel în interiorul dvs. Acesta va înveseli pe toată lumea, inclusiv oaspeții și vizitatorii, cu aspectul său irezistibil și umorul său contagios.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 18 cm
Culoare: roșu
Înălţime: 58 cm
Lăţime: 18 cm
Material: amestec din materiale textile

Codul de catalog:

 702604
Distribuie

Review-uri

4,0 (10 review-uri)
90 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide