Menu
Săpunieră Kela Marble, bej Săpunieră Kela Marble, bej
 Săpuniera marca KELA, fabricată din marmură şlefuită, este un exemplu de frumuseţe naturală şi cu siguranţă că va decora perfect baia dvs. împreună cu alte produse din seria Marble.   Marca KELA a fost înfiinţată în anul 1903 în Germania, având peste un secol de istorie. A reuşit să capete un renume mondial nu numai pe piaţa locală, ci şi în întreaga lume. Produsele ei de uz casnic, cu precădere cele pentru baie şi bucătărie, sunt renumite prin conceptul inovator cu design atemporal şi de o calitate fără compromisuri.
5,0 1
135

Săpunieră Kela Marble, bej

Săpunieră Kela Marble, bej

1 review-uri
134,99 Lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc
La dumneavoastră: luni 17. 08. 2020  
Cumpărând obţineţi 34 Norocei

DescriereSăpuniera marca KELA, fabricată din marmură şlefuită, este un exemplu de frumuseţe naturală şi cu siguranţă că va decora perfect baia dvs. împreună cu alte produse din seria Marble.
 
Marca KELA a fost înfiinţată în anul 1903 în Germania, având peste un secol de istorie. A reuşit să capete un renume mondial nu numai pe piaţa locală, ci şi în întreaga lume. Produsele ei de uz casnic, cu precădere cele pentru baie şi bucătărie, sunt renumite prin conceptul inovator cu design atemporal şi de o calitate fără compromisuri.

Culoare: bej
Diametru: 13 cm
Înălţime: 4 cm
Material: marmură
 678428
Distribuie
kela

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide