Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Set capace și muștiucuri de cană VitilityVIT-70210470 Set capace și muștiucuri de cană VitilityVIT-70210470
 Ne putem pierde controlul asupra mișcărilor din diverse motive și, uneori, putem răsturna o cană sau un pahar. Acum există câteva pahare care vor preveni vărsarea dacă le răsturnați, dar uneori nu vă place să beți dintr-o cană specială sau nu doriți să vă luați cana peste tot. De aceea, VITILITY vă propune CupCap. CupCap este un capac flexibil cu un pai integrat. Se livrează în două mărimi: Cel mic are diametru 55 mm și este potrivit pentru căni și pahare cu un diametru de 55 până la 75 mm. Cel mare are diametru 75 mm și este potrivit pentru căni și pahare cu un diametru de 70 până la 100 mm. CupCap se întinde peste un pahar sau o ceașcă, astfel încât partea de sus să fie acoperită. Datorită efectului anti-alunecare al materialului, CupCap nu este „azvârlit”. Și pentru că paharul sau cana sunt bine închise, veți preveni scurgerea acestea se răstoarnă. Caracteristici: potrivit pentru căni și pahare standard împiedică vărsarea împiedică pătrunderea insectelor în băutura dvs. două capace flexibile CupCaps (mic și mare) potrivite pentru orice cană, pahar sau doză CupCap are integrat un pai care se poate plia împiedică scurgerea lichidului dacă paharul, cana sau doza cad capacele sunt potrivite pentru băuturi calde şi reci
5,0 1
63

Set capace și muștiucuri de cană VitilityVIT-70210470

Set capace și muștiucuri de cană VitilityVIT-70210470

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereNe putem pierde controlul asupra mișcărilor din diverse motive și, uneori, putem răsturna o cană sau un pahar. Acum există câteva pahare care vor preveni vărsarea dacă le răsturnați, dar uneori nu vă place să beți dintr-o cană specială sau nu doriți să vă luați cana peste tot. De aceea, VITILITY vă propune CupCap.
CupCap este un capac flexibil cu un pai integrat. Se livrează în două mărimi: Cel mic are diametru 55 mm și este potrivit pentru căni și pahare cu un diametru de 55 până la 75 mm. Cel mare are diametru 75 mm și este potrivit pentru căni și pahare cu un diametru de 70 până la 100 mm.
CupCap se întinde peste un pahar sau o ceașcă, astfel încât partea de sus să fie acoperită. Datorită efectului anti-alunecare al materialului, CupCap nu este „azvârlit”. Și pentru că paharul sau cana sunt bine închise, veți preveni scurgerea acestea se răstoarnă.
Caracteristici:
  • potrivit pentru căni și pahare standard
  • împiedică vărsarea
  • împiedică pătrunderea insectelor în băutura dvs.
  • două capace flexibile CupCaps (mic și mare) potrivite pentru orice cană, pahar sau doză
  • CupCap are integrat un pai care se poate plia
  • împiedică scurgerea lichidului dacă paharul, cana sau doza cad
  • capacele sunt potrivite pentru băuturi calde şi reci

Parametri şi specificaţii

Maşina de spălat: Da
Material: Plastic
Număr de piese într-un set: 2 buc.

Codul de catalog:

 358761
Distribuie
vitility

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide