Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Termos cu pompă Banquet Culinaria Lavender 1,9 l Termos cu pompă Banquet Culinaria Lavender  1,9 l
 Termosul Culinaria Lavender este echipat cu o pompă, cu care puteți doza băutura. Acesta este amplasată într-o garnitură de sticlă în interiorul termosului și asigură o temperatură stabilă a băuturii pe termen lung. Are capacități izolante foarte bune atât pentru băuturile calde, cât și pentru cele reci.   Recomandăm, ca înainte de folosire, să umpleti termosul fie cu apă caldă, fie cu apă rece, în funcție de temperatua băuturii cu care urmează să o umpleți. Veți rmări astfel efectul și durata temperaturii în termos. Temperatura este menținută de un tampon special, din sticlă fină, de aceea niciodată nu aruncați în termos cuburi de gheață, nici nu amestecați cu obiecte tari. Termosul nu este potrivit pentru băuturi carbogazoase.   Gustați atmosfera călduroasei Provence. Colecția Lavender va aduce mirosul de levănțică direct în casele dumneavoastră. Un design clasic combinat cu un motiv rustic de lavandă și purpuriu modern vă luminează masa de bucătărie. Puteți găsi întreaga colecție de Lavandă AICI.
4,0 52
100

Termos cu pompă Banquet Culinaria Lavender 1,9 l

reducere -15%
Termos cu pompă Banquet Culinaria Lavender  1,9 l

Termos cu pompă Banquet Culinaria Lavender 1,9 l

52 review-uri
Iniţial: 116,99 lei | Reducere: 17,00 lei 99,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 76,99 lei
Disponibilitate: În stoc 4 buc
La dumneavoastră: miercuri 24. 04. 2024
Cumpărând obţineţi 30 Norocei

DescriereTermosul Culinaria Lavender este echipat cu o pompă, cu care puteți doza băutura. Acesta este amplasată într-o garnitură de sticlă în interiorul termosului și asigură o temperatură stabilă a băuturii pe termen lung. Are capacități izolante foarte bune atât pentru băuturile calde, cât și pentru cele reci.  

Recomandăm, ca înainte de folosire, să umpleti termosul fie cu apă caldă, fie cu apă rece, în funcție de temperatua băuturii cu care urmează să o umpleți. Veți rmări astfel efectul și durata temperaturii în termos.

Temperatura este menținută de un tampon special, din sticlă fină, de aceea niciodată nu aruncați în termos cuburi de gheață, nici nu amestecați cu obiecte tari. Termosul nu este potrivit pentru băuturi carbogazoase.  

Gustați atmosfera călduroasei Provence. Colecția Lavender va aduce mirosul de levănțică direct în casele dumneavoastră. Un design clasic combinat cu un motiv rustic de lavandă și purpuriu modern vă luminează masa de bucătărie. Puteți găsi întreaga colecție de Lavandă AICI.

Parametri şi specificaţii

Culoare: mov
Material: plastic, metal
Volum: 1,9 l

Codul de catalog:

 105323
Distribuie
banquet

Review-uri

4,0 (52 review-uri)
98 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide