Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Grătar electric Guzzanti GZ 350 Grătar electric Guzzanti GZ 350
Grătarul BBQ Guzzanti este un ajutor perfect pentru petrecerile de vară sau în camping. Dispune de o suprafață de lucru destul de mare, din aliaj masiv care este antiaderentă și are dimensiune de 55 x 41 cm, deci este suficientă pentru întreaga familie sau pentru mai multe persoane. Placa de lucru cu element de încălzire este detașabilă, permite curățarea și întreținerea aparatului mai simplă. Grătarul are capac, datorită cărui puteți prepara porții de carne mai mari sau chiar și un pui întreg. Capacul are un orificiu pentru exces de aburi. Aparatul dispunde de încălzire rapidă la temperaturi mai înalte, până la 250 °C. Excesul de grăsimi se scurge într-un recipient separat, așa că puteți prepara alimente cu minim de grăsimi. Datorită controlului și a posibilității de reglare a temperaturii veți obține rezultate optime. Grătarul are și un termometru încorporat pentru controlul temperaturii. Aparatul are un suport stabil, ușor de demontat, poate fi folosit și ca un grătar de masă.
0,0 0
1120

Grătar electric Guzzanti GZ 350

Transport gratuit
Grătar electric Guzzanti GZ 350 Grătar electric Guzzanti GZ 350

Grătar electric Guzzanti GZ 350

1.119,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 1.119,99 lei
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: poimâine
Cumpărând obţineţi 225 Norocei

DescriereGrătarul BBQ Guzzanti este un ajutor perfect pentru petrecerile de vară sau în camping. Dispune de o suprafață de lucru destul de mare, din aliaj masiv care este antiaderentă și are dimensiune de 55 x 41 cm, deci este suficientă pentru întreaga familie sau pentru mai multe persoane. Placa de lucru cu element de încălzire este detașabilă, permite curățarea și întreținerea aparatului mai simplă.
 
Grătarul are capac, datorită cărui puteți prepara porții de carne mai mari sau chiar și un pui întreg. Capacul are un orificiu pentru exces de aburi. Aparatul dispunde de încălzire rapidă la temperaturi mai înalte, până la 250 °C. Excesul de grăsimi se scurge într-un recipient separat, așa că puteți prepara alimente cu minim de grăsimi.
 
Datorită controlului și a posibilității de reglare a temperaturii veți obține rezultate optime. Grătarul are și un termometru încorporat pentru controlul temperaturii. Aparatul are un suport stabil, ușor de demontat, poate fi folosit și ca un grătar de masă.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 60 cm
Consum de energie: 2400 W
Culoare: negru
Greutate: 10,5 kg
Înălţime: 89 cm
Lăţime: 63 cm
Material: fontă

Codul de catalog:

 696143
Distribuie
guzzanti

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide