Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Perie cu făraș Bamboo Perie cu făraș Bamboo
 Perie cu făraș nu poate să lipsească în nici o gospodărie! Dar chiar și un astfel de ajutor obișnuit poate fi conceput cu eleganță. Setul poate folosit atât pentru curățenie în casă, cât și ca un ajutor permanent în bucătăie sau pe hol. Poate fi agâțat. Dimensiuni: făraș lățime 22 cm, lungime 32,5 cm, perie lungime 30 cm. Livrăm în două variante coloristice fără a fi posibilă alegerea culorii.
4,0 11
34

Perie cu făraș Bamboo

DescrierePerie cu făraș nu poate să lipsească în nici o gospodărie! Dar chiar și un astfel de ajutor obișnuit poate fi conceput cu eleganță. Setul poate folosit atât pentru curățenie în casă, cât și ca un ajutor permanent în bucătăie sau pe hol. Poate fi agâțat.

Dimensiuni: făraș lățime 22 cm, lungime 32,5 cm, perie lungime 30 cm.

Livrăm în două variante coloristice fără a fi posibilă alegerea culorii.

Parametri şi specificaţii

Culoare: gri
Material: plastic + lemn
Număr de piese într-un set: 2 buc.

Codul de catalog:

 800103
Distribuie

Review-uri

4,0 (11 review-uri)
90 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide