Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Set de curățenie Leifheit Combi Clean XL Set de curățenie Leifheit Combi Clean XL
 Acest set de curățenie este destinat pentru toate tipurile de pardoseli (parchet, laminat și lemn). Mopul are manșoane detașabile din microfibre speciale, cu capacitate mare de absorbție a impurităților Se poate spăla în mașina de spălat rufe, fără balsam. Este compatibil cu Click-System. Datorită articulației mobile, se poate șterge cu mișcări în opt, ușurând ștergerea scărilor, colțurilor și a altor locuri greu accesibile.   Setul de curățenie COMBI Clean XL LEIFHEIT 55360 conține mop cu manșon MICRO DUO și o găleată cu accesoriu de stoarcere cu un volum de 12 l.
0,0 0
164

Set de curățenie Leifheit Combi Clean XL

Set de curățenie Leifheit Combi Clean XL

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAcest set de curățenie este destinat pentru toate tipurile de pardoseli (parchet, laminat și lemn). Mopul are manșoane detașabile din microfibre speciale, cu capacitate mare de absorbție a impurităților Se poate spăla în mașina de spălat rufe, fără balsam. Este compatibil cu Click-System. Datorită articulației mobile, se poate șterge cu mișcări în opt, ușurând ștergerea scărilor, colțurilor și a altor locuri greu accesibile.
 
Setul de curățenie COMBI Clean XL LEIFHEIT 55360 conține mop cu manșon MICRO DUO și o găleată cu accesoriu de stoarcere cu un volum de 12 l.

Parametri şi specificaţii

Culoare: turcoaz
Înălţime: 140 cm
Lăţime: 42 cm
Material: plastic, metal
Volum vas: 12 l

Codul de catalog:

 803680
Distribuie
leifheit

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide